joi, 19 iunie 2014

Diego Dominguez-informatii

Diego Dominguez, acest personaj care s-a indraogostit de Violetta, care are acelasi nume "Diego''. Diego se arata din ce in ce mai mult și este în plină desfășurare! Pe pagina sa oficiala  de Twitter, se observă mai mult de 400 de mii de oameni. Atât de mult ,mai mult decât  Candelaria Molfese,care aceasta aparut inaintea lui Diego cu rolul de Camila .Diego a devenit celebru datorită emisiunii "Violetta", dar nu numai datorita emisiunii . Anterior (am o postare cu asta , dar aici sunt mai multe informatii), el a participat la concursuri de talente.In special  în "Eurojunior".


Video :::::::::::::::




Ca un copil, am fost cunoscut sub numele de băiețelul care a cântat un cântec despre  Chaci Piruli. El a cântat la programul de dansat si cantat Eurojunior , pentru a fi reprezenatantul Spaniei .


Mă bucur că  la doisprezece ani  a răpit inimiel oamenilor <3 A fost prezentat în BBC1 "Eurojunior", și, deși el nu a fost ales ca reprezentant al Spaniei, a fost unul dintre finaliști. 






Astăzi  el  are 23 de ani și il iubește toată lumea! Acesta este recunoscut peste tot. Pentru pașii lui în oraș, si ,desigur ,il cunosc  și fanii. Acum a crescut și este fericit, ceea ce a facut mai recent este  "yu-Mix Show" și a cântat un cântec cunoscut la , "Ser mejor"


Fiecare din progresul lui este un lucru minunat . Vocea sa este stiuta de milioane de fete și băieți. El a realizat ceva ce fiecare om visează. Slava și puterea  personalității lor!Recent, în urmă cu câteva ore, a adăugat un pick de la FansWorld. Da, a avut loc a doua oară în FW. Cred ca il plac foarte mult !!!






Și recent  a fost într-un salon, MALApeluqueria. Efectele pot fi văzute în aceste fotografii...







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *