luni, 23 martie 2015

Clara a pierdut concursul de patinaj




Astăzi fanii Clarei Alonso vor fi cuprinsi  de tristete la înfrângerea ei la concursul " Notti de Sud Ghiaccio ". Programul de patinaj pe gheață, la care Clara si-a dedicat mult timp.. Saptamana trecuta,unde a participat la acest  program ,  Clara  a reușit să devină unul dintre finalisti programului ,unde a patinat pe  melodia " Firework " ( Katy Perry ) . Cu un șir incredibil de victorii in timpul saptamanii trecute , Clara și partenerul ei , Marco , au incercat  întotdeauna sa dea tot ce pot și sa arate talentul lor  . Astazi   ea s-a clasat pe ultimul loc în finala programului .Clara a fost un favorit de l-a inceput , insa a pierdut lupta(  se face prin numărarea voturilor din partea publicului și a juriului ), și a fost eliminata . 








Diego Dominguez , iubitul Clarei , dezamagit ca nu a castigat programul a zis:

"Ce ????? Ce joc e asta ???  Publicul trebuia  de fapt sa aiba adevaratul verdict " - Diego


" Multe mulțumiri tuturor celor care au votat pentru noi !!! Nu suntem victorioși mereu , dar sunt victorioasa ca te am pe tine !!! Te iubesc ! "-Clara








 Clara nu aput ut câștiga  "Notti de Sud Ghiaccio" , dar nu putem nega că ne-a câștigat pe  noi toți , la urma urmei cine nu ar vrea să aibă propria lor " Mătușa Angie " ? Ea va fi mereu câștigătoare noastră și nici un program va schimba asta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *